Kisles shop ajánló


Fedezd fel kollekciónkat, és
legyen veled a Kisles ahol csak szeretnéd!

Azok számára készült, akik értékelik az exkluzivitást!


Kisles

Ez a kategória kivételes, minimalista stílusban megalkotott termékeket kínál, amelyeket egyetlen, letisztult logóval díszítettünk. Ezek a stílusos és időtálló darabok ideálisak mindennapi viseletre, jégkorong meccsekre és otthoni használatra egyaránt.

Mammut

Ezek a markáns darabok kifejezik az egyediséget és az önbizalmat, a hatalmas logóval, kiemelve a stílusos megjelenést minden környezetben.

Hátulról lökés

Ezek a ruházati termékek egyedi megoldást kínálnak a stílus és a kényelem szerelmeseinek, hiszen a markáns logó a háton helyezkedik el, lenyűgöző és modern megjelenést kölcsönözve minden darabnak.

Buli

Fedezd fel ezt a Kisles Kollekciót, ahol mindennapi tárgyak válnak egyedivé és stílusossá. Legyen az otthonod része, vagy vidd magaddal az utcára – ezek a termékek kiemelik egyediségedet minden pillanatban és megmutatják, milyen közösséghez tartozol!

Utánpótlás

A stílus és a gyermeki varázslat találkozik! Ezek a kifinomult, mégis vidám termékek új értelmet adnak a gyermek- és babaviseletnek, különleges stílust és egyediséget kölcsönözve a legkisebbeknek.

Bunyó

Ez a kollekció nem csupán termékeket kínál, hanem egy életérzést is, amely a jégkorong szerelmesei számára lett tervezve. Válaszd a lendületet, válaszd a stílust!


Kisles exclusive

Ez a kategória kilép a keretekből és azok számára készült, akik értékelik az exkluzivitást. A teljes pulóver, anyagában nyomott, minőségi kialakítású, így teljesen egyedi és maximálisan kifejezi a jégkorong és a Kisles életérzést.
Tudnod kell, hogy ezek egyedien készülnek, külföldön, így a szállítási idő és az ár is magasabb a többi kategóriához képest. Ilyet viszont máshol nem kapsz.

Vissza a lap tetejére