Kisles Kisles V. évad

S05E33 Szezon zárós

0:41 Beköszönés.  Közben persze VB meccset nézünk…

5:04 VB Aranyérem után, szövetségi kapitány kiválasztás előtt, Interjúk és hírek sokasága közepette. Gondolatok egy szezonról, főként válogatott szempontból (de erste liga is szóba kerül persze), ami végül azért nagyon csillogósra sikeredett.

45:31 Egy kis klubhoki. Változások az FTC-Telekomnál. Fiatalítás, jövőépítés, csarnok nélkül? Kulmala „ügy” és a kommunikáció…

54:14 Még egy kis klubhoki. Gyergyóban nem is stratégia van, hanem megvalósításra váró tervek. Komoly gondolatok mögött elinduló tettek. De lesz-e IceHL?

1:03:21 Szezont zárunk és VB-t nézünk… Nézzétek Ti is, és kövessétek a kislest a facebookon, a youtube-on és nézzétek a kisles.hu -t is mert lesznek még különleges fotelszakértők és kétvonalaslesek, meg még kisles is. De rendszertelenül… szóval ha követsz, nem maradsz le semmiről!!!

Jó szórakozást!

1 thought on “S05E33 Szezon zárós”

  1. csak 2 megjegyzés: Herning autóval cseheknél feltankolt sör készlettel sokkal olcsóbb, ha Stocholm lesz akkor a különbözetről küldöm a számlát nektek. következő Gyergyó messze van minden ICE csapatnak szerintem Bolzanó nem fog 1 meccsért 3000 Km utazni , amit el tudnék képzelni hogy a győri csarnokban játszanák pl a meccseket. Üdv Benő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük