Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E29 Profi jellegű bajnokság

0:00 Kit érdekel? Vélemény, még adás előtt…

1:56 Beköszönés

5:20 Erste Liga. Kialakult a döntő párosítása, de a kommentek, vélt vagy valós játékvezetői tévedések szinte teljesen elvették a meccsélményt.

32:50 A Welsh interjú és a válasz. Hol van az érdekvédelem, hol van a szabályrendszer, hol van az értékeink védelme? Nem tisztünk igazságot szolgáltatni abban, hogy vajon a Csíkszereda szegett-e vagy a játékos szabályt, de akkor is szégyenletes, hogy ilyen riport megjelenik, hogy egyáltalán ilyen riport elkészülhet.

40:37  A Román Jégkorong Szövetség pályázik VB rendezésre… Jó lenne, ha mi is rendeznénk!? A Sepsi Aréna egy igazán illusztris hely lenne…

44:11 Dunaújváros. DAB ASP kizárása az Andersen Ligából, egy olyan szabály miatt, ami elég egyértelmű és nem hisszük, hogy nehezen kiszámolható, de mégse sikerült Ráadásul az U21-es csapat idegenben játszik, mert leengedték már a jeget. Nem jó ez így Béláim!

48:13 Gyergyói tervek. IceHl indulás, Erste Liga csapat, román bajnokság, utánpótlás képzés… Elmélkedtünk a lehetőségeken és a háttér biztosítottságán.

58:16 Légiósok. Röviden. A legtöbbjük számára véget ért a bajnokság…

59:52 … ennek fényében elgondolkodtuk azon, hogy a válogatott felkészülés, pontosabban a felkészülési meccsek sora bővül-e. Ennek kapcsán nem mehettünk el (jó- vagy épp rossz szokásunknak megfelelően) a nagy sikerű jegyakció mellett, a Kanada meccsre, ami az elsöprő érdeklődésre való tekintetettel meg lett hosszabbítva! De szóba került Mogyi is, Garát Zsombor bajnoksága, vagy épp a Toronto Maple Leafs is. Ja és a nagy locsolásos hétfő el is vitte a gondolatot arról, hogy ma Április 1-e van. Ahogy Hofi mondta: Amit mondtunk, az nem volt vicc!  

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük