Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E24 Megnyomtuk a gombot

0:34 bevezető. A tegnapi után, mára ketten maradtunk, de igyekeztünk betartani az ígéretünket é beszélgetni mindarról (újra) amit tegnap nem vettünk fel.

6:47 Erste Liga. Sok meccs már nincs hátra, így azon polemizáltunk, mi lehet a vége, illetve ha választás lenne, akkor kit választanánk… nem jutottunk dűlőre. Szóval a kiegyenlítettség meg van, de kell-e azoknak a csapatoknak is játszani, akik biztosan nem jutnak rájátszásba? Erre is, és egyéb dolgokra is ötleteltünk.

25:18 IceHl. Meg van az alapszakasz második hely, ezzel együtt a Bajnokok Ligája indulás(!). Itt van választás és itt is eljátszottunk a gondolattal, hogy kit is választanánk? De beszélgetünk az Alba Arénáról is és megegyeztünk, hogy kell még egy csarnok túra… Mondjuk a mostani sem volt rossz!

53:08 OST. A sajnálatos politikai események miatt mégis selejtezünk. Pozsonyban. Mire jó ez?

1:03:55 JÉSz és a fizetések. Természetesen nem kerülhettük meg a múlt héten napvilágot látott felmérést, melyben a JÉSZ a játékosok fizetéséről tett ki posztokat. Messzire jutottunk, de lehet, hogy megint adtunk néhány használható ötletet!?

1:22:20 Mi lesz a héten? Ice PlayOff kezdődik, és kialakul(hat)nak az Erste PO párosítások is. Nézz be a kisles.hu oldalra amikor nem meccset nézel!

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük