Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E20 +1 sör

0:34 Bevezető

3:45 Erste Liga. Megnézzük, hogyan zárult az első fázis. Beszélgetünk arról, hogy milyen volt a szezonbeli 6. derbi, illetve az utána történt eseményekről is. Megmutatjuk, hogy mennyire tippeltünk jól egy hete a záró fordulók eredményeit tekintve és persze megmutatjuk hogyan alakul a kígyó elv után az utolsó nyolc forduló.

20:57 IceHL. Po résztvevő a Volán és a Slazburg oda-vissza. A Bécs elleni hazai győzelem egy fix PO részvételt hozott, bár nehezen indult. Átbeszéltük a heti két meccs alapján mit érzünk. Megnézzük a tabellát, amiből most még messzemenőt nem, de azt mindenképpen leszűrhettük, hogy a KAC nagyon megy…

A felvétel közben jött egy üzenet, így kicsit visszatértünk az Erste Ligához… pontosabban a DAB-hoz.

32:41 OST. Nemzetközi szünet jön, ahol a Férfi Felnőtt válogatottunk Olimpiai Selejtezőt vív a Tüske csarnokban. Don nyilatkozata egy kis vitára inspirált minket. Persze arról is beszélgettünk, hogy mit várunk ettől a 3 napos rendezvénytől.

41:00 Színes hírek. Légiós körkép. Megnéztük a legtöbb légiósunkat, hogy is állnak így az alapszakasz vége-felé. Aztán egy kis Didiomete és visszatért Coatta!

57:45 Elmondjuk azt is, melyik Válogatottunk hol játszik a nemzetközi szünetben.

58:39 +1 Sör. Annyit mondogatta mostanában Szarvi, hogy szálj be a finanszírozásba, hogy megcsináltuk a kisles.hu -n a donate lehetőséget, a +1 Sör menüpont alatt találod. De ami sokkal fontosabb: Elindult a Kisles WebShop. Fedezd fel kollekciónkat és legyen veled a kisles ahol csak szeretnéd. Válaszd ki azt a terméket ami számodra legjobban kifejezi a jégkorong és a kilses érzését 😊

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük