Élménybeszámolók Szurkolók a világ körül

Tampa Bay Lightning – Las Vegas Golden Knights (2023. december 22., NHL, Amalie Arena)

Ünnepelni jó…
Karácsony, bajnokcsapat és mérföldkő.

Kellemetlen hűvösben bandukoltam december 22-én az aréna felé, jó 10 fokkal van hűvösebb, mint ilyenkor megszokott, szóval pulóver és hosszú nadrág, de miután még nem láttam a Vegas-t élőben „feláldoztam” magam. A város és az aréna is karácsonyi hangulatba öltözött, szerintem nagyon szuper a körítés tényleg minden a szurkolóért van. Persze ha kifizetsz 100 dollárt egy jegyért, akkor szerintem lehet is elvárás, hogy minden klappoljon, és klappol is minden.
Szavazni lehetett melyik karácsonyi nótát énekeljék el. Santa és Mrs.Claus is természetesen a lelátón és mindenkivel fotózkodnak. A kivetítő is speciális karácsonyi díszben pompázik, szóval szuper kis péntek esti program.
A meccs nagyon magas színvonalú, a Vegas tényleg az a csapat amit le kell győzni, ha valaki idén Stanley-t akar nyerni. Nem csinálnak semmi különöset, de azt nagyon, 2-0-ra el is lépnek, majd a Tampa megfordítja 4-2-re. Eközben Brayden Point megszerzi fél ezredik pontját, de nincs megállás, még mindig van egy illetve két csavar a mérkőzésben. Visszajön a meccsbe a Golden Knights és már készülünk egy kis karácsonyi túlórára, mikor belövi az ötödiket a Tampa. Az utolsó néhány másodperc lecsorog az emberek meg maradnak egy picit ünnepelni a csapatot és a karácsonyt majd lassan elindulnak haza.

Az élménybeszámolót köszönjük Nagy Mikinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük