Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E12 Hosszasan gondolkodtunk… (hogy mi legyen a címe?)

0:34 Bevezetés és újabb net problémák

7:12 IceHL. Újra kettőt nyert egymás után a Volán, de a Salzburg az valahogy nem bevehető. Mihály Ákos a ponterős védő, de a többi „beugró” is remekül teljesít, miközben Kiss Dávid mosolyogva ad meccsértékelő interjút.

25:08 Erste Liga. Ezúttal kicsit szétbontottuk a múlt hetet és az erdélyi csapatok túrájával kezdtük, avagy zártuk az előző hét eseményeit, és a hétvége történéseivel foglalkoztunk a második részében a beszélgetésnek. Kiemelve néhány érdekesebbnek vélt dolgot. Hogy megy a Gyergyó, száguld a Fradi és a BJA, közben meg, nem is kicsit torpant meg az UTE. Az biztos, hogy most a Fradi nagyon nagyon jó!

37:01 Válogatott keret. Valahogy az az érzésünk, hogy szinte teljes érdektelenségbe fulladt a kerethirdetés… de azért mi mégis megfogalmaztunk kérdéseket, véleményeket.

52:02 A pontrendszer. Elöljáróban megnéztük, hogy ki hány pontot ér… ígérjük, kicsit mélyebben is belemegyünk majd. de most csak gondolatébresztőnek szántuk.Írd meg kommentben, neked mi tetszik és mi nem ebben a pontrendszerben.

1:07:41. Zárszó. Légiósokról futtában, meg a jövőhéten BJA-Fradi meccs és a váratlanul elinduló és -főként- jövőbe látó ErsteLiga Applikáció miatt érdemesnek tartjuk figyelemmel kísérni a Gyergyó-DAB meccset is!

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük