Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E10 Szólt a Magyar Himnusz

1:07 Bevezető, ahol gratulálunk Michelisz Norbi újabb Világbajnoki címéhez, de főként -természetesen- a Fociválogatott veretlenül csoportelső teljesítményét méltatjuk.

Technikai közlemény: Albi hangját megjavítottuk végre… cserében a World Media Desing (van ilyen?) díjas kisles háttér így nem kapcsolható…

11:30 Erste Liga. Nem akartuk, de megint szóba került a pontrendszer, a légiósok száma és hogy mi nem vagyunk klubtulajok… A heti mérkőzések eredményei és a látottak alapján kicsit belementünk abba, hogy ki milyen formában van (miközben a Fradi 3.meccsén is vesztésre állt a Kontinentális kupa olaszországi fordulójában). De a Székely derbi végeredménye mellett már nekünk is feltűnt /és a felvétel után már tudjuk, hogy lesz még folytatása a meccsnek/ Kevin Constantine a padon. Ezen kívül kicsit megnéztük a Lila-Zöld derbi részleteit és összehasonlítottuk a csapatokat. Meg azt is megbeszéltük, hogy mi 6 csapatot várunk az idén a 4 közé ?

40:08 IceHL. Hullámvasút volt a hétvége, vagy inkább libikóka. Egy hatalmas pofon, és egy visszakézből adott 10-es a szurkolók szemével. Megnéztük azt is, hogy melyik szezonban mi volt eddig a legnagyobb győzelem illetve vereség… Nem ez a hétvége a rekord!

52:04 Kontinentális Kupa. 50 percet késett a Fradi „busza” és így el is úszott minden, vagy csak(?) beárazták az Erste Ligát ezen a hétvégén? Igaz a felvétel vége felé 4-1re álltak és bár végül 5-4re legyűrték hosszabbításban a házigazdákat és így itt is szólt a himnusz végül – amihez nagyon szívből gratulálunk!- de mégiscsak utolsó helyen zárt a Magyar Bajnok. Egy olyan csoportban ahol a Lengyel és az Alpesi liga képviselőjét szeretjük erejét tekintve a magyar mögé helyezni, de talán érdemes átgondolni ezt kicsit…

1:02:51 Zárszó és csöves rádió

Jó szórakozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük