Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E08 Miért nem kapja meg a lehetőséget?

0:34 Bekezdés

2:12 IceHL. Olyan volt, mint a múlt héten, de valahogy mégis más… Ezúttal 1-1 vereség és győzelem, de valahogy a mutatott játék és az érzés picit jobb. Megnézzük, hogy a tabellán elfoglalt 2. hely mellett az előnyös és hátrányos játék mit mutat, valamint picit megpróbáljuk kívülről nézni az idei szezonban rejlő lehetőségeket.

15:19 Jégpróba az Alba Arénában. Képek Soós Attila, a Fehérvár AV19 fotósától… nosztalgiáztunk kicsit a legújabb jégcsarnok kapcsán

25:21 ErsteLiga. A három a leg veszélyesebb… Kompetitív bajnokság, ahol az eredeti elképzeléseinkhez képest teljesen más a tabella és teljesen máshol sakadt eddig legalábbis ketté a mezőny. Beszélgettünk arról, hogy mi is az a versenyirányítási rendszer és hog mi volt a baj az előzővel… kérjük jelezzétek, ha tévedtünk valamiben! Közben nem hagyhattam ki, hogy a kisles.hu -t is reklámozzunk. /Ezúton kérünk mindenkit, tisztelettel, hogy ne csináljatok terheléses támadást a ho lapunk ellen ?

41:22 Hozó Levente vs Kevin Constantine. Egy olyan döntés született ’Szeredában, ami finoman szólva is megosztó, ja és közben meg Václav Novák a vezetőedző.

46:29 Magához nyúlt a Szövetség. Hozó Levente kapcsán párhuzamot vontunk a fehérvári döntés és a Válogatott között. A stratégia és a jövőkép és a miértek. Gondolkodunk hangosan! Nem gondoljuk, hogy biztosan igazunk van, de hogy miért így alakult a Szövetségi kapitány kérdése az még mindig nem derült ki. Sárközy Emléktorna, Olimpiai Selejtező és VB … jó választás, pont idén kísérletezni?

1:10:13 Adam Johnson sajnálatos balesete miatt… KÉRJÜK, HORDJATOK NYAKVÉDŐT!!!

1:12:56 Zárszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük