Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E05 Karnyújtásnyira az EB

0:58 Bevezető

3:25 Erste Liga. 100%-os az Újpest, csalódást keltő a Sportklub, feltámadni látszik a DEAC, megint voltak játékvezetői szempontból kényes esetek, Zagidullin „michingenije” meg a hét gólja lett…

Még tart a szavazás, hogy szerintetek ki hol végez az alapszakasz végén:

27:17 Kontinentális Kupa. Meggyőző magabiztossággal lépett túl a D csoporton a Fradi. Miközben kerestem a pontos következő csoportbeosztást elmélkedtünk egy kicsit a Magyar labdarúgó válogatotton is a szombati Magyar-Szerb kapcsán.

34:25 IceHL. A ligaelső Val Pustertal ellen játszotta a, héten egyetlen mérkőzését a Hydro. Kitérünk a kommentálásra is, de tényleg élvezet nézni a csapatot és jelenleg a liga legjobb mutatóival rendelkező kapus Horváth Dominik.

38:45 Magyar kupa és a soha be nem töltődő weboldal

41:42 Andersen Liga. Röviden

42:34 Színes hírek. Igyekeztünk kicsit bemutatni Nektek ezúttal a DEL 2 bajnokságot, az ott résztvevő magyarok klubjait, jegyárakat csarnokokat, nézőszámokat. De megtudhatjuk, hogy mi a hasonlóság Bedard  és Schlekmann közt, meg azt is, hogy mennyire nem tudunk németül. Kicsit körülnézünk a légiósaink közt is, ahol azt is megnézzük, hogy milyen meze van Erdély csapatának az Esbjergnek, vagy hogy mennyivel korcsolyázik Sebők Balu. Elfelejtettük mondani, hogy iratkozz fel, a kisles.hu-ra pedig szép számmal érkeznek az élménybeszámolók. Küldjetek Ti is!

1:10:30 Mi lesz a következő héten?

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük