Kisles Kisles V. évad

#Kisles S05E04 Megy ez

0:48 Kicsit hosszabb bevezető. Elmondjuk miről lesz szó, de még előtte hirtelen egy remek bullshit nyilatkozattal találtuk magunkat szemben. Aztán persze rátérünk a pozitív dolgokra is, ahol Albi elmeséli, hogy hogyan lehet egy régi erőmű bezárásából pénzt csinálni, vagy hogy Szarvi milyen hirdetést látott egy busz hátulján.

8:09 Erste liga. Sok meccs, sok jó meccs. Meglepetések, les gól, gyengélkedő DEAC, bomba erős szeredai légiósok, meccsélmény, vélemények, viták, várakozások. Ha valaki kint volt valamelyik meccsen, és kedvet érez, hogy meséljen nekünk, ne fogja vissza magát: kisles2020@gmail.com ezen a címen várjuk az élménybeszámolókat amiket a www.kisles.hu oldalon közzé is teszünk. Ne feledjétek, nem csak a facebook-on tudtok kommentelni, hanem a kisles.hu -n is ?

53:44 IceHL. Tovább menetel a Volán, ráadásul vasárnap az ősi rivális Sárkányokat győzte le 6-3ra. A mérkőzéshez hozzá tartozik, hogy Ales Kranjc gyógykezelésére gyűjtöttek a mérkőzésen, és a Vaterán is lehet licitálni, többek között Magosi Bálint, Hári János vagy Horvát Dominik ütőjére!

Nézzétek meg itt: https://www.fehervarav19.hu/jotekonysagi-akcio-ales-kranjc-gyogykezelesere

1:02:16 Sárközy Tamás Emléktorna. Megbeszéltük, hogy jött ki az a 3 nemzet, akiket meghívtunk. Persze szövetségi kapitány még nincs…

1:05:38 Színes hírek. Nagyon fel vagyunk dobva, hogy milyen remek programokkal, tombolával, játékokkal édesgetik a szurkolókat a klubok magukhoz. Van itt lila fotel, Razumnyak mez, korong dobálás, kabala figura, októberi hokifeszt stb, stb, stb. Megy ez… Nagyon örülünk, MI SZURKOLÓK!

1:15:29 Mi lesz a következő héten?

Jó szórakozást!

1 thought on “#Kisles S05E04 Megy ez”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük