Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E35 VB-re fel!

2:07 Bevezető
4:50 Divízió 1/A. Eredmények és ami mögötte van. Kicsit beszélgetünk, főként a Brit válogatott teljesítményéről, de véleményezzük a többi helyezett csapatot is.
14:42 A felkészülési meccsekről, úgy egészében… aztán gyorsan megegyeztünk abban, hogy leginkább a második Szlovénia elleni meccsről érdemes csak beszélni (igaz az elsőt nem láthattuk), de azért mégis próbáltuk az egész képet, a fejlődés ívét nézni. Szigorúan szurkolói szemmel. Ezen felül a személyes tapasztalatainkat is megosztjuk az MVM DOME-ban lejátszott mérkőzésről.
39:44 A Jégkorong Világbajnokság. Elsőként Szarvi behúzott minket a csőbe, így „élő egyenes adásban” hirtelen felindulásból tippeltünk a meccsekre. Aztán persze szétszedtük apró darabokra mit is várunk ettől a VB-től.
50:18 A Kanadai keret. VB győzelemre esélyes?
55:05 Zárszó. Ha nem foglaltál parkolót, akkor meg se próbáld! Szóval ha a Kanada elleni meccsre kocsival mennél, ne felejts el foglalni parkoló helyet! A #KislesFanChallenge és írjátok meg véleményeteket, ha már korábban csináltunk „Büfé PowerRankinget”, hogy mi a véleményetek a DOME-ról szurkolói szemmel…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük