Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E32 A barna mez

0:34 Bevezető
2:08 Újabb két felkészülési meccsen van túl a Magyar válogatott. Ezúttal bár már jobb, élvezhetőbb teljesítménnyel rukkoltak ki a srácok, mi mégsem vagyunk maradéktalanul boldogok. Vélemények a Japánok elleni két meccsről.
22:07 Női VB. Emelt fővel, de búcsúzni kényszerült a Női Válogatott az Elit mezőnytől. Cortina szerint nem találta a játékát a csapat… Szerintünk is benne lehetett volna a bent maradás, de így is csodálatos teljesítmény, amit a Lányok kiraknak a jégre. Pici múlt, a jelen és a jövő is szóba került.
33:33 Vas János visszavonult a klubhokitól is, nem csak a válogatottól. Ennek kapcsán Ferenc írt egy gondolatébresztő kommentet a YouTube-on (KÖSZÖNJÜK!), arról, hogy jó-e ha egy ex játékos egyből egy felnőtt, vagy majdnem felnőtt csapatnál kezdi meg az edzősködést. Majoross végig járta a szamárlétrát, míg mondjuk Ladányi, vagy éppen Horváth Balu elég magasan kezdett. Mi a jobb, hol és hogyan érdemes tanulni egy edzőnek? Szakmaiatlanul szakmázunk egy kicsit.
41:48 Ice Liga döntő; Mitől barna a magyar mez?; Csíkkarcfalván Egyetemi Jégkoron Világ kupa zajlik; Végül a Brassó lett a román bajnok; Sebők a finn bronzéremért játszik; Frozen Four, az NCAA egyetemi bajnokság 4es döntőjén járt Miki barátunk, akitől kaptunk néhány fényképet; Eronen marad a dunaújvárosi jégkorong vezetőedzője; #Kisles AllStar gála április 28-án este 9kor; #Kisles Fan Challenge, ahol vicces, érdekes képeket várunk, cserében értékes #Kisles relikviákat nyerhettek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük