Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E30 A Medve tényleg nem játék

1:18 Bevezető
3:18 Erste Liga Döntő. A Gyergyói Hoki Klub szinte lehetetlen helyzetből hozta vissza és nyerte meg az idei kiírást. Gratulálunk a GYHK teljes csapatának, stábjának, de elismerés illeti az FTC csapatát is, akik nagyon mélyen is voltak, de a változtatások után egy fantasztikus produkciót tettek le az asztalra. Köszönjük minden csapatnak és minden az Erste Liga lebonyolításában közreműködőnek, hogy ez ilyen fantasztikus utolsó pár héttel feledtették az alapszakasz bosszúságait.
32:28 Női Elit VB. Felnőtt válogatottunk egy felkészülési meccsen túl (mire olvasod, hallgatod, a másodikon is!) bíztató produkcióval indították a közvetlen kanadai felkészülést… mi is optimisták vagyunk.
49:08 Színes hírek. Sebők és a „nem tudjuk mi van vele” helyzet; U21es bajnok a Fehérvári Akadémia; Megirigyelték a svédek a 7 meccses párharcokat; Kisles Fan Challenge!!! Készítsetek a Férfi VB végéig olyan vicces képet ami akár a Női akár a férfi válogatott meccseihez köthető és értékes #Kisles ajándékot nyerhettek! #KislesFanChallenge #Kisles AllStar gála is lesz áprilisban. Napokon belül kiderül, pontosan mikor!
56:48 Mi lesz a jövőhéten? Női VB, Férfi felkészülési meccsek és kertészeti jó tanácsok, valamint tanult kollégáink elemzik a kanadai keret várható erősségét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük