Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E28 A Kisles dicsérjen meg téged

1:08 Bevezető
3:08 Erste Liga elődöntők. 7 meccses párharcok után dőlt el, hogy az idei Erste Liga döntőt a Gyergyói Hoki Klub és az FTC Telekom vívja majd egymással. A magyarországi elődöntő után az FTC sorozatban 5. alkalommal lett Magyar Bajnok.
27:30 Hokitavasz. Egyre másra jelennek meg a Válogatott felkészülési mérkőzéseivel kapcsolatos hírek. Időpontok, jegyárak, ellenfelek. Szokásunkhoz híven elgondolkodtunk, hangosan, jó-e ez így ahogy van?
37:07 Andersen Liga. Bronz érmes az UNI ETO, és a döntő első meccsén a MAC Ikonok hosszabbításban legyőzte a Worm Angels csapatát.
38:46 Balázs „tollával” ékeskedünk. Érdekes statisztika arról, hogy mennyire kiegyenlített egy bajnokság? Az alapszakasz végeredmények tekintetében egy minden részletre kiterjedő statisztikai kimutatást készített kedves hallgatónk, aki az alapszakasz végeredményén keresztül helyezte objektív megvilágításba, hogy mennyire kiegyenlített a hazai pontvadászat – főleg annak fényében, hogy idén rengetegszer halljuk ezt – összehasonlítva a szomszédos bajnokságokkal.
48:27 ICE Liga. Sajnos véget ért a Volán idei szereplése, de vajon csak az volt az oka, hogy túl hamar futottunk bele a bikákba?
1:02:08 Színes Hírek. Rajna betli; Sebők gólpasszok; bíztató az Érsekújvár helyzete; Mindkét csapat lő két gólt
1:06:43 Zárszó. Erste Liga döntő menetrend és amiről lemaradtunk: Címvédés volt a Női szakágban, és U21es döntő is zajlik, ha valaki nem értesült volna róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük