Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E27 Színes Hírek

0:34 Bevezető
3:29 Erste Rájátszás. 3-2re áll mindkét párharc. A BJA-Fradi meccsekből láttunk többet, így ezekről picit hosszabban elmélkedünk, de azt is elmondjuk, hogy miért nem láttunk sokat a Gyergyó-Brassó összecsapásokból.
20:13 ICE Playoff. Vitézkedik a Volán, de eleddig ez csak szoros meccsekre volt elég. A legutóbbi meccsen csak a hosszabbítás döntött, de nekünk az az érzésünk, hogy sajnos elfogyott az erő. Cáfoljanak ránk a srácok, mert mindenképpen megérdemelnének egy (két-három-négy) győzelmet.
30:17 Andersen Liga döntő. A MAC Ikonok, és a Worm Angels játsza a magyar másodosztály küzdelmeinek döntőjét…
31:12 Színes hírek. A mai adásban ennek a rovatnak is elég sok eleme lett… Távozott Tokaji Viktor a DVTK Jegesmedvék padjáról. A meglepő híren kicsit elgondolkodtunk, anélkül, hogy bármi infónk lenne, azon túl ami megjelent a médiában. Ennek kapcsán eljutottunk az okfejtéssel egészen odáig is, hogy milyen bajnokságokat kellene, lehetne összevonni itt Közép-Kelet Európában. Rápillantottunk egy kicsit a romániai pontvadászat alapszakaszának végeredményére és elmélkedtünk azon, hogyan is folytatódik az a bajnokság. Aztán egy rangos elismerés kapcsán visszautaztunk az időben egészen a Volán Bajnokok ligája meccseiig, hiszen a CHL Media Awards második díját nyerte el a fehérvári alakulat stábja. Szívből gratulálunk! Halász Béni és Papp Kristóf csapata a Northern Michigan Uni. döntőt játszik divíziójában. Gratulálunk az eddigi teljesítményéhez mindkét fiatalnak! Ennek a hírnek kapcsán pedig eljutottunk a „hokitavasz” névre keresztelt két mérkőzéses rendezvényhez, ahol a jegyárak, a marketing, valamint a hozzáállás kapcsolatát feszegettük.
1:04:07. Bemutatkozik közelebbről az idei #Kisles AllStar gála helyszíne, melynek a Pásztor György Aréna nevet adtuk. Szerintünk kár, hogy ez csak egy virtuális jégcsarnok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük