Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E23 Mesterséges intelligencia

0:51 Bevezető
3:18 Női 5 nemzet torna. A világranglista alapján kifejezetten erős mezőny gyűlt össze a Tüskecsarnokban, ahol végül a világranglistának megfelelő eredmény született. A Női szinten kifejezetten magas szinten játszanak a magyar hölgyek, de arról, hogy ez mi, miért és hogyan, arról nem tudunk meg sokat. Ettől függetlenül kifejezetten szurkolunk a lányoknak a VB-n is.
12:47 A Férfiak is játszottak, méghozzá Bozen városában, Olaszországban. Koreát legyőztük, az olaszoktól, és a szolvénektől is kikaptunk. Picit próbáltunk szurkolói szemmel szakmázni… Ki-Ki döntse el, hogy mire jutottunk.
30:49 Elindult a PO kvalifikáció az ERSTE Ligában, sőt, a Debrecennek már véget is ért. Meglepetésre kisimázták a fiatalok a DEAC-ot, de az Újpesti súlyos vereség is meglepő(?). Viszont ha valamit akar az Újpest, idén először idegenben is kell meccset nyernie. Gondolatok a PO előtt…
48:20 Az Andersen Ligában is véget ért az alapszakasz, elindul a PO.
46:44 #Kisles AllStar gála. Megszületett a közönségszavazás a keretekről. Megtudhatjátok, hogy kik kerülnek ki, az általunk választott keretekből, és kik kerülnek a helyükre, valamint az első promóciós videót is, itt és most, csak Nektek megmutatjuk ?
57:21 Zárszó. Milyen lesz a virtuális világ? Mit mondjunk a Magyar Válogatottra? Ezt sajnos nem tudjuk megjósolni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük