Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E22 Kezdődik a PO

0:34 Bevezető
3:01 Erste Liga. Lezárult az alapszakasz, kezdődik a PO kvalifikációs kör. Kicsit statisztikázunk, kicsit elemzünk, és pellengére állítjuk a Kisles PowerRankinget is. Megnéztük a tabellát és hangosan gondolkodunk azon, hogy ki kit válasszon, illetve „eldöntjük” azt is, hogy ki jut tovább a PO-ba. Valamint megnézzük az idei pontlistán hány hazai születésű játékos fért be a legjobbak közé… Mi a tanulsága az alapszakasznak? Mondjátok el Ti is a véleményeteket kommentben, vagy akár üzenetben (messengeren, vagy a kisles2020@gmail.com címre írt üzenetben) hogy szerintetek milyen lehet egy jó 10 csapatos lebonyolítási mód?
34:52 ICE Liga. 6 pontos rangadót bukott a Fehérvár otthon, és büntetőkkel nyert (csak) Pustertal otthonában. Gondolatok egy tervezett rájátszás előtt, ahová azért mindannyian szeretnénk ha bejutna a Volán.
44:09 Egy nyilatkozat utóélete. Megfelelő mértékű-e a büntetés, jó-e az, hogy csapat és szurkolók részt vállalnak benne? Miért nyújtjuk ezt a sztorit, mint a rétestésztát?
51:47 Női 5 nemzet torna, a Női AllStar legeredményesebb játékosával a válogatott soraiban, jelképes összegért, már keddtől a Tüskecsarnokban. Talán megérdemelnék a lányok, hogy képernyőre kerüljenek, nem?
56:08 Bolzanoban lép jégre a Férfi válogatott. Éles VB kerettel? Kicsit elgondolkodtunk azon, hogy mennyire VB keret ez, illetve főként azon, hogy kapus poszton vagyunk a legkevésbé, a szövetségi kapitány meg talán a legnagyobb bajban.
1:02:55 Színes hírek. NHL AllStar gála… Kiküldött tudósítónk Mike küldött képeket! Hogy állnak Mogyiék, valamint Sebők és Galló csapata közeledve a rájátszáshoz?
1:08:41 Zárszó. Küldjetek javaslatot, szerintetek hogy lenne jó egy tíz csapatos alapszakasz lebonyolítása, hogyan is lehetne izgalmas? …és lehet-e fogadni a BJA bajnoki címére? …és ugyanúgy a Fradit és a Szeredát még csak meg sem említjük a bajnoki cím várományosaként? …és hajrá Magyarok! ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük