Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E21 Kupadöntő és szakmai nap

1:12 Bevezető
1:37 Magyar Kupa Final four 2023. Helyszínen és tévében, geoblockkal és anélkül. Mi okozta a legnagyobb meglepetést, miért drága a sör, miért nem tudta megvédeni címét a DEAC, mitől olyan jó a BJA, hogyan lehet legyőzni egy magasabban jegyzet csapatot, kiváltképpen ha az a Volán? Ország, világ(?) láthatta, hogy mi is az igazi jégkorong. Igazán remek meccsen nyerte meg – megérdemelten – a budapesti alakulat a Kupát, egy kifejezetten színvonalas rendezésű eseményen!
31:19 Hári János második harmadszünetben tett nyilatkozata. Játékvezetői, csapat szempontból, vagy médiaérték szempontból volt-e értelme? A botránykeltés, az jó reklám? A mai világban ez a click bait… Igyekszünk objektíven minden aspektust megtámadni, vagy épp megvédeni, mindezt úgy, hogy érdeklődtünk, beszélgettünk szakértőkkel. Persze gyorsan kiderül, hogy mi sem értünk egyet mindenben.
55:23 Szakmai napon volt a #Kisles. A Jégkorong Módszertani Központ immár a harmadik konferenciát rendezte. Ez alkalommal a stáb is meghívást kapott és örömmel tettünk eleget. Szurkolói szempontból is érdekes és értékes élményekkel gazdagodtunk. Ezek közül osztunk meg Veletek néhányat. Minden érdeklődő a www.jegkorongmk.hu oldalon megtalálja az Őt leginkább érdeklő előadásokat.
1:25:07 Zárszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük