Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E20 Esélyek a PO-ra

0:34 Bevezetés. Egy kissé hosszúra nyúlt, de tartalmas adás felkonfja.
2:07 ErsteLiga: közeledik a PO, így az aktuális meccsek mellett azzal is foglalkoztunk, hogy milyen esélyeket látunk, ki és hányadik helyen jut a PO-ba. Ráadásul, akkor ki kit válasszon? Fejtörő, emelt szintű matekkal.
34:53 ICEHL. Megnéztük a Ljubljana elleni meccset, meg azt, hogy még sok van hátra az alapszakaszból… Hány pont kell a 30-ból, hogy meg legyen az első hat?
43:48 Meghívó az újpesti szurkolóktól a magyar kupa megnyerésének ünneplésére ? valamint kedden, az FTC utolsó hazai mérkőzésén az 1997-es Bajnokcsapat tagjait köszöntik. Ennek kapcsán Farkas Caja ámokftása, és az 1997es bajnokság adatai (fejből). Elkalandoztunk kicsit a múltba.
49:13 Vitára invitáló kommentek. Avagy „mitisírahogyishívják”? Az elmúlt időszakban gyakran megköszöntük, hogy egyre több, érdekes, gondolatébresztő üzenet és komment érkezik. Ezekből szemezgettünk, és vitattuk meg az azokban rejlő felvetéseket.
1:14:03 Színes Hírek. Megemlékezünk Vígh Balázsról, Gratulálunk Gasparics Fanninak a World AllStar csapatba választásához, a Galló családdal nézhettem a Linköpping-Lulea mérkőzést, Vili szülőházában!
1:23:43 Hogy áll jelenleg a #Kisles AllStar gálára leadott szavazás? Azaz ki nem lesz és ki lesz ott a #Kisles gáláján? Elköszönés…
1:28:07 Nyolc közé jutott a Magyar Férfi Kézilabdaválogatott és lesz egy magyar kupa négyes-döntő a hétvégén. Mindenki a Tüskébe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük