Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E18 Új év, Új remények

0:00 Szarvi monológja
4:19 Bevezető
6:03 Magyar Kupa. Meglepetésre(?) az Újpest jutott a BJA mellett a Fehérvár és a Debrecen mellé a kupa idei kiírásában a 4 közé. M4sportos közvetítés mellett (reméljük Geoblock nélkül) élvezhetjük január végén a hazai kupa sorsát. Nyeri-e idén végre a Volán, vagy a három másik csapat közül valaki ismét borsot tör az orruk alá?
14:24 Erste Liga. Közel vagyunk már az alapszakasz végéhez, ahol csendben a Brassó is felnőtt az esélyesek közé. Pontot szerzett a BJA Szeredában, továbbra is bukdácsol az Újpest, Jönnek az új légiósok mindenhová, amiről nekünk is és Egri Istvánnak is meg van a véleménye. Megnézzük azt is, hogy szerintetek ki, hol végez az alapszakaszban, és most újabb szavazásra biztatunk mindenkit.
43:39 IceHL. Küzd, kapar a Volán, de valami hiányzik. Meg lesz egyáltalán elsőre a rájátszás, vagy kívül marad a Fehérvár a TOP6-on? Elmélkedéseink mellett a Salzburg mérkőzésen esett, és megadott, vagy meg nem adott gólokat elemezzük, segítségül hívva Gebei Péterrel még 2020 szeptemberében rögzített beszélgetést, ahol a #Vakoldal névre keresztelt adásban pont a kapu elmozdulással kapcsolatos szabályokat értelmeztük.
1:00:26 Színes hírek. Skills Challenge Székesfehérváron; Indul a Női U18as VB Rittenben, Jégpályák éjszakája, és volt egy Junior VB is Kanadában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük