Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E14 Jóslat

0:34 Bevezető
2:04 Volán. A karácsonyi mez szerencsét hoz. Két nullára lehozott meccs, meggyőző játék és fergeteges kapusteljesítmény. Kis kitérővel megemlítjük Steven Stamkost, aki megszerezte ezredik pontját az NHL-ben és ha már Észak-Amerika, akkor kicsit tisztába tesszük egy kint élő barátunk elbeszéléséből, azt a bizonyos mérkőzések végi Carolina „bohóckodást”.
16:06 Erste. Rengeteg meccs, meglepetések, feltámadó(?) Ferencváros, végre győztek a lilák, a Brassó csendben már a harmadik…
31:01 Kisles Jóslat. Megpróbáltuk megtippelni, hogy szerintünk ki, hol végez az alapszakaszban. Aztán a tabella végé fele rájöttünk, hogy fogalmunk sincs, hiszen tényleg kiegyenlített a mezőny. Így arra kérünk, hogy kommentben, üzenetben, levélben, füst jelekkel írjátok meg, szerintetek mi lesz az alapszakasz végeredménye.
45:40 Török László, a magyar hoki hangja 72 éves. Boldog Születésnapot kívánunk. Király Olivér akadémiai AllStar gálán fog védeni Bostonban. Ez hatalmas megtiszteltetés szerintünk. OB IV-ben olyan büntetőt láttunk, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül. Mutatjuk is ? Andersen Liga, vendég pad. Schmál Kristóf „meghívta” az FTC játékosát a MAC Ikonok padjára.
54:11 Decemberi válogatott keretek. Rengeteg fiatallal, új kapus-párossal utazunk Ausztriába, ahol egy szintén fiatal ellenféllel találkozunk. Beszélgettünk arról, hogy mit várhatunk ettől a dupla meccstől, illetve megnéztük, mennyibe kerül a belépő, ha esetleg valaki kimenne a dec.15-16-án rendezendő mérkőzésekre.
1:00:23 A következő héten 9 Erste meccs, Újpest-Fradi örökrangadó, egyetlen Volán meccs.
1:01:29 Ebben a szezonban is lesz #Kisles AllStar Gála… elkezdjük szivárogtatni az információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük