Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E07 Nézőszámok

0:34 Bevezető. Miért jó, ha feliratkozol?
3:40 Kontinentális Kupa. Tulajdonképpen meglepetés nélkül ért véget Angersben az aktuális forduló. ErsteLiga csapatok nélkül megy tovább a KontiKupa. Azért néhány gondolat felmerült a Fradi, és a Sportklub teljesítménye kapcsán.
11:55 Elfáradt a Volán, de talán Roy lett/lesz az elsőszámú portás? Vélemények a hétvégi, egy győzelmet és egy vereséget hozó játéknapokról.
26:44 Tovább bukdácsoló Újpest és szárnyaló BJA. Kapusbunyó, kiváló játékelemzés idegenben eddig mindig nyerő Gyergyó, Fejér-megyei rangadó.
47:13 Nézőszámok. Megvizsgáltuk, hogy az előző években (2 Covidos év kivételével) hogyan alakult nálunk, és a környező országokban a jégkorongmeccsre járók száma. Összefüggések kilépő, átlépő, megszűnő csapatok és a nézőszámok közt. Valamint országonkénti bontásban is megnéztük, hogy a nemzetközi ligákban hogyan alakul a nézettség a csarnokokban. Anélkül, hogy egyértelmű következtetéseket vonnánk le, azt láthatjuk, hogy hazánkban a tendencia nem jó…
1:06:43 Finn jegycsomag a magyar szurkolóknak a jövő évi Világbajnokságra. Kifejezetten kedvező feltételekkel érhető el bérlet a magyar meccsekre.
1:11:14 Zárszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük