Kisles Kisles IV. évad

#Kisles S04E04 Meglepő szezonkezdet

0:34 Bevezető
2:01 ErsteLiga nagyüzem. Meglepő szezonkezdet a Sportkubtól, akik 3 vereséggel indították a magyarországi túrájukat. 22 tétmeccs után nyert ismét a DAB, Magabiztos és jó játékkal nyeri a meccseket, a keretét nagyrészt megtartó Gyergyó és elmélkedünk kicsit a DVTK teljesítményéről is.
20:11 TV. Sok meccset láthattunk eddig az M4en, de osszuk be és nyergeljünk át a LigaTV-re.

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS: Írd meg kommentben, hogy szerinted az 1200 Ft / meccs mit eredményez nálad: Több meccset / ugyanannyit / kevesebb meccset tervezel idén megnézni online? Mi elmondjuk, hogy miért gondoljuk picit eltúlzottnak az ár képzést.

30:43 Bemutatkozott Gottlibet Zóra, az első női vonalbíró az Erste Ligában. Sok sikert kívánunk az előtte álló karrierhez.
33:01 A Hydro Fehérvár vereséget szenvedett hazai pályán a Ljubljana gárdájától. Beszélgetünk a kapusposztról, Vértes első góljáról és ennek kapcsán már a playoffról is.
41:31 Mi várható az előttünk álló héten? Elkezdődik az Andersen Liga? Egy tévés meccs de egyéb csemegék is lesznek az Erste ligában, 3 meccset játszik 7 nap alatt a Volán. Hangosan gondolkodtunk a várható, vagy éppen elvárt teljesítményekről.
Végezetül GRATULÁLUNK A MAGYAR LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT teljesítményéhez a németek ellen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük