Kisles Kisles III. évad

#Kisles S03E36 Bajnok a Sportklub

0:35 A Tartalomból
1:22 Véget ért az ErsteLiga döntő. Furcsa közjátékok, méltatlan stílusú vagdalkozás, majd egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen Sportklub Csíkszereda siker.
9:53 ICEHL döntő. 3 mérkőzés után, a negyedik előtt. Apróságok döntenek, amiben eddig a Salzburg a jobb… Eddig!
24:52 Szurkolói szemmel az ErsteLiga és az ICE döntőről. Élmények, vélemények hangulatról, büféről, elfogyott sörről. Megtudjuk milyen rekordok kapcsolódnak szeretett sportunkhoz, és azt is, hogy kit ver meg az asszony ?
34:08 Női u18-as VB. A helyünkön vagyunk. Metzler Regi a Magyarok legjobbja. 37:51 Női bajnok a KMH. a 10 éve alapított klub rengeteg címet nyert és fantasztikus játékosokat adott a hazai Női jégkorongnak. 40:40 Elkezdődött a Férfi Ljubljanai VB-re a felkészülés. A programról és a keretről csak röviden, a teljesség igénye nélkül. /…közben kiderül, jó-e az, ha valaki el van némítva közülünk… ? / 48:34 Mi a helyzet Ljubljanában? Árak, lehetőségek, tervek ötletek. Lassan összeszedünk mindent amit tudni érdemes azoknak akik kijönnének. /A felvétel időpontjában még nem, de megjelenéskor már ELÉRHETŐEK A MAGYAR BÉRLETEK! 57:51 Záró gondolatok. OB IV döntő gálán jártunk, és már most tudjuk, hogy a Volán BL meccseit a Sport TV fogja közvetíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük