Kisles Kisles III. évad

#Kisles S03E26 AllStar után

0:39 Volán három hazai meccs, három győzelem. Átbeszéljük mit gondolunk a jelenlegi formáról, a februári erőltetett menet illetve a PlayOff tekintetében.
18:39 Az Erste Liga elmúlt hetének eseményei közül ezúttal a Magyar Bajnoki cím szempontjából igen fontos Újpest – FTC mérkőzésről beszélgettünk.
27:00 Az AllStar gála statisztikai adatait elemezzük, illetve megvitatjuk, ki legyen a gála MVP-je. (itt elnézést kérünk azoktól akik csak hallgatják, mert nem mindig tudjuk elég szemléletesen elmondani, mit látunk a képen!) Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, és a „több ezres” nézettséget, valamint elmondjuk azt is, miért iratkozz fel a #Kisles youtube csatornájára.
50:18 Említést érdemel a magyarjegkorong.eoldal.hu, ahol immáron nem első alkalommal ír Norbi a #Kislesről és kívánjuk, hogy továbbra is megmaradjon lelkesedése a jégkorong iránt!
51:14 Kreisz Emma interjút néztünk. Kicsit örömködünk Emma lehetőségén. /Az Erste Liga PO-val kapcsolatos elmélkedésünk technikai okokból kimaradt, de következő alkalommal bepótoljuk!/
56:54 Zárszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük