Kisles Kisles III. évad

#Kisles S03E16 Miért nincsenek nézők

00:00 Mi hogyan növeljük a nézettséget?
01:05 Elindult újra a LigaTV az Instat közreműködésével.
10:24 Játékvezetőzünk. Az utólagos eltiltások és mértéke, és a klubok felelőssége… nem teljesen értettünk egyet bizonyos kérdésekben.
27:26 Galló Vili rögtön betalált volt klubja ellen, Sebők pedig nem kevesebb mint 6 pontot szorgoskodott össze a legutóbbi két meccsen. Picit beszélgettünk ennek kapcsán a válogatottról, és a nemzetközi megítélésről.
34:28 A Halloween jelmezverseny eredményhirdetése
38:14 Rossi a Sportklub új vezetőedzője. Felmerült, hogy ki, mit tudna kihozni abból a keretből (Hozó Levente, vagy akár mi?) ?
40:42 ErsteLiga meccsek. Vélemények, ellenvélemények, érzések a Fradiról és a nagy mellényről, az ETO teljesítményéről, vagy a DAB és a DEAC „feltámadásáról”.
50:15 Volán és a pont per meccs átlagos számítás. Azaz elmarad a meccs, vagy csak halasztják? Ha halasztják, akkor mikor játszák le? Illetve a két, nem várt vereség mellett elgondolkodtunk azon, hogy milyen hangulata lehet a Pustertal csarnokának.
55:45 Miért nincsenek nézők a női meccseken? Cikk jelent meg erről a témáról, és mi persze, hogy kiterjesztettük a gondolkodást a hazai férfi jégkorongbajnokság meccseire.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük